Nature Game Voorthuizen

Boek de game en speel wanneer je wil!De Heuveltjes

Startlocatie: Parkeerplaats van het Wilbrinkbos (Gelderland)

Het Wilbrinkbos bestaat niet alleen uit veel bomen, je vindt er ook ‘de heuveltjes’. De wandelroute die door dit bos loopt is de populairste van Voorthuizen. En daar kan jij met je gezin van genieten, terwijl je allemaal leuke opdrachten uitvoert en raadsels oplost. Tijdens de Nature Game® ga je ook grappige foto’s en video’s maken. Kijk iedereen eens gek doen! Een gezellige buitenactiviteit voor het hele gezin!

Deze wandelroute is voor extra leuk voor de echte speurders. Samen ga je op zoek naar de verschillende opdrachten. En als je tijdens de expeditie goed op let zijn er extra punten te verdienen. Na afloop krijgen de kleine avonturiers van de familie een gaaf Nature Game® diploma. Wanneer ga je dit avontuurlijke uitje met je gezin of familie doen? Nature Game® Voorthuizen start bij de Parkeerplaats van het Wilbrinkbos, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Voorthuizen


Malko Honkoop

"Bij de 1e opdracht was het antwoord 4/5 en wij snappen het niet: wij hadden 4 en dat was niet goed"


Mark Aikema

"De prijs staat niet in verhouding tot wat je krijgt."


W Evers

"Op zich wel leuk maar ik had er iets meer van verwacht, er valt wel wat meer van te maken dan dit."


Jessica Boelen

"Beëindigen spel is niet duidelijk"


Wilnanda Kok

"Bij aankomst deed ons wachtwoord het niet we hebben heel.lamg moeten wachten tot we telefonisch geholpen zijn. Welke aardige dames aan de telefoon "


Ilona van Soest

"Enorm veel Plezier gehad met de Nature Game! Dit gaan we vaker doen "

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game