Nature Game Uddel

Boek de game en speel wanneer je wil!Langs het meer

Startlocatie: tegenover Restaurant Buitenplaats Het Loo (Gelderland)

Het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland vind je in Uddel. Met deze Nature Game® loop je met de kids een mooie route langs het Uddelermeer en ontdek je dit unieke stukje natuurgebied. Het meer is van alle kanten echt een plaatje om te zien en de kinderen kunnen er heerlijk spelen. Zijn jouw kids echte speurders? Ga dan mee op expeditie bij het Uddelermeer.

Tijdens de wandeling ga je op zoek naar leuke doe- en foto-opdrachten en test je je kennis met vragen over de natuur. Terwijl de kinderen bezig zijn met de opdrachten en zoveel mogelijk punten verzamelen, kunnen de volwassenen genieten van de frisse Veluwse buitenlucht. Een gezond gezinsuitje voor jong en oud, met als beloning een tof Nature Game® diploma. Nature Game® Uddel start tegenover Restaurant Buitenplaats Het Loo.


Dit vinden anderen van
Nature Game Uddel


Tim van Doornik

"Het startpunt is wat onduidelijk. Als je eenmaal onderweg bent is het goed te doen. leuke activiteit."


Bettine Mannessen

"Er klopte een vraag niet bij het monument. Goede antwoord gegeven maar hij zei fout "


Heidi VĂ¡n der Span

"De route is erg leuk met een goede afwisseling in vragen. Ik ben wel van mening dat de prijs niet klopt met wat je krijgt. Ik vind de route erg duur in aanschaf. "


Bianca Franken

"Erg leuk om te doen met de kinderen. Wij hadden alleen gedacht dat het meer rondlopen om het Uddelemeer was, nu liepen we veel door het bos en kwam je uit bij het meer"


M.e van de Zande

"Superleuk om te doen voor jong en "oud". Is voor herhaling vatbaar!"


L Van wijk

"Het was erg lastig om het startpunt te vinden. "

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game