Nature Game Nijverdal

Boek de game en speel wanneer je wil!Kabouter- en speelbos

Startlocatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (Overijssel)

Met de Nature Game® Nijverdal ga je op avontuur op één van de grootste heidevlaktes van Nederland, de Sallandse Heuvelrug! Tijdens de ontdekkingstocht kan je genieten van prachtige vergezichten en kom je langs leuke speelplaatsen voor de kinderen. Op het kabouterpad en in het speelbos kunnen de kinderen zich lekker uitleven. Samen op expeditie met uiteenlopende opdrachten onderweg!

Tijdens de wandeling word je begeleid door onze app. Allerlei opdrachten staan hierin voor je klaar. Zo zijn er leuke raadsels om op te lossen, krijg je natuurvragen voorgeschoteld en gaan de kinderen grappige foto’s en video’s maken. Oh, en zeker goed opletten onderweg om extra punten te scoren. Met de Nature Game® weet je zeker dat de kinderen ook een leuke tijd beleven. De perfecte activiteit voor een dagje uit met het hele gezin! Nature Game® Nijverdal start bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Nijverdal


Jessica Stijger

"De paddenstoel bij opdracht 4 is weggehaald in het bos. Deze staat er niet meer. "


Rita Van Eerde

"Geweldig leuk en leerzaam "

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game