Nature Game Loenen

Boek de game en speel wanneer je wil!Rondom de waterval

Startlocatie: Loenense Waterval (Gelderland)

Altijd al eens een waterval in het echt willen zien? De populaire waterval bij Loenen is zeker een bezoekje waard. Met 15 meter is dit zelfs de hoogste van Nederland! De waterval is een waar speelparadijs voor de kinderen, maar vergeet ook zeker niet het gebied eromheen. De flinke hoogteverschillen en smalle kronkelpaadjes door de bossen zijn perfect voor een leuk gezinsuitje in de buitenlucht.

De Vrijenbergspreng staat centraal tijdens deze wandelroute, waarbij je het water kan blijven volgen. De ene na de andere doe-, foto- en video-opdracht verschijnt in de app. De kinderen kunnen zich hierbij helemaal uitleven en zo gek doen als ze willen. Uiteraard zijn er ook natuurvragen en raadsels om punten mee te scoren. Doe jij straks met de kinderen een dansje bij de waterval? Het spel begint bij de Loenense Waterval, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Loenen


Jantine Wallet

"Mooie route in loenen!! "


Danielle Van der Wiel

"Was een super leuk uitje, met goede uitleg en verzorging! Alles netjes up to date, kinderen en wij vonden de wandeling goed te doen, leerzaam en we gaan ook de andere wandelingen opzoeken."


Vicky Vos-Vermeulen

"Leuk spel, mooie wandelroute, passende activiteiten, gevarieerd."


Anouk Pels

"Zou makkelijker zijn als je soort van kompas hebt zodat je beter ziet welke richting je op moet lopen... Of dat de kaart meedraait.... "


Sanne hilgers

"Soms was het niet helemaal duidelijk waar we "


Jos Karels

"Leuke activiteit en nog leerzaam ook. Gaan we zeker vaker doen"

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING JumboNature Game