Nature Game Doorn

Boek de game en speel wanneer je wil!Uitkijken over de Heuvelrug

Startlocatie: Groene Entree Kaapse Bossen (Utrecht)

Bij Doorn vind je de Kaapse bossen, perfect voor een gezellige natuurwandeling met de kids. Als je goed kijkt zie je de uitkijktoren al tussen de bomen door. Dat is een mooie plek om even uit te rusten en natuurlijk klimt iedereen de toren in. Het uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug is echt fantastisch! Even verderop kom je ook langs de beroemde Doornse Kei. Daar wil iedereen natuurlijk mee op de foto.

Aan de hand van onze app dwaal je door het bos, op zoek naar opdrachten. Dat kan van alles zijn: een kennisvraag, een vraag die je alleen kan beantwoorden als je op de juiste plek staat, en diverse foto- en doe-opdrachten. De Nature Game® houdt de kinderen dus lekker bezig, terwijl de volwassenen genieten van de rust en mooie omgeving. Kortom, de perfecte gezinsactiviteit! Nature Game® Doorn start bij Groene Entree Kaapse Bossen, succes!


Dit vinden anderen van
Nature Game Doorn


Eveline van Baal

"Super leuk om te doen. Onze kids van 7 en 10 vonden het erg leuk. Voor de ouders was de afstand tussen de opdrachten wel wat klein. Leuk als afwisseling maar wel wat duur. "


L Doedens

"We vonden het erg leuk om te doen en de afstand was voor onze kids goed te doen! "


Miranda Westerlaken

"Erg leuk opgezet, duidelijk en goed te volgen. Top! "


Linda Oranje

"Leuke wandeling, interessante weetjes! Kinderen hebben genoten!"


Hendrik-Jan Van de Zandschulp

"Erg leuk,en leerzame game! Langer dan 90minuten mee bezig, dus helemaal leuk!"


T Ouwehand

"Was een leuke bezigheid met de kinderen. De kinderen vonden de afwisseling van opdrachten en vragen heel leuk. Het was voorbij voordat we het wisten. Voor herhaling vatbaar!"

- Onze Partners -

Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo Booking.com Fletcher Landal NS TUI SRPRS.me ING Jumbo© Nature Game